10 Beste og Billige Hoteller i København – bo billig i KBH

Enten du er en reisende fra et sted ute i verden eller besøker København fra et annet sted i Danmark, kan det virke overveldende med de dyre hotellene som dukker opp i raske internettsøk.

Jeg er dansk og bor i København, så jeg vet en ting eller to om den danske hovedstaden. Jeg håper dette skinner igjennom i denne guiden til de beste budsjettvennlige hotellene i København.

Heldigvis finnes det billige hoteller i København som et alternativ til de mange dyre. Her har jeg funnet ti utmerkede og billige hoteller, som alle ligger godt til og hvor prisen er på den finere siden.

Du kan også lese guiden min om hvor du skal bo i København, hvor jeg går i dybden om byens mange forskjellige områder.

Mens noen hoteller har romslige rom og mange fasiliteter, er andre mer egnet for en enkelt natt eller to i forbindelse med konsert eller flytransport.

Jeg håper du blir inspirert til å finne et billig hotell i København.

1. Wakeup Copenhagen Borgergade

Wakeup Copenhagen vandrerhjem
  • Sted: Sentrum (Indre By)

Det første Wakeup Copenhagen-hotellet var et av byens første lavprishoteller. Det har vært en dundrende suksess, og i dag dekker konseptet tre hoteller i København og ett i Aarhus.

Tanken er at et opphold er minimalistisk og greit uten for mange dikkedarer – men til en rimelig pris.

Du betaler for én natt i et rom av begrenset størrelse (men små familierom er også tilgjengelig) som inkluderer gratis Wi-Fi. Du kan kjøpe frokost i buffeten, og for de fleste vil hotellet være et sted å overnatte mens du opplever byen.

Av samme grunner er hotellene strategisk plassert slik at du kan nå alt København tilbyr på kort tid.

Se mer om hotellet og bestill online her.

Dette er et flott sted å bo hvis du leter etter et hotell i gangavstand fra de beste tingene å gjøre i København.

2. Hotell M18

M18 hotell i København
  • Sted: Nørrebro

Beliggenheten til Hotel M18 på Nørrebro er heller ikke så verst. Nørrebro er faktisk mitt favorittområde i København.

Herfra kan du raskt nå alt fra ulike attraksjoner til nattelivet i København. Hotellet gjør ingen stor sak ut av seg selv, men du har et anstendig sted å overnatte, som er verdt å betale for.

Du kan velge mellom flere forskjellige rom i ulike prisklasser – og du kan spare mye om du bestiller i god tid.

Avhengig av dine plassbehov, er det standard dobbeltrom, familierom og studioleiligheter.

Hotellet har kun 12 rom, så det er et lite hotell med en mer intim atmosfære.

Se mer om hotellet og bestill online her.

3. Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

billig hotell København
  • Sted: Sentrum (Indre By)

Et av de nyere Wakeup Copenhagen-hotellene er Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade, som ligger superbra til i Indre By (sentrum) med kort vei til alt København tilbyr.

For eksempel ligger Tivoli kun 800 meter unna – og hotellet ligger helt ned til havnen, så rom med utsikt er tilgjengelig.

Alle rommene – det er nesten 600 rom – er ganske små, men med alt nødvendig for et komfortabelt opphold, inkludert gratis Wi-Fi og klimaanlegg. Det er mulig å kjøpe frokost.

Du sparer vanligvis penger hvis du bestiller hotellet uten gratis avbestilling. Du må være klar over at du ikke får pengene tilbake ved en eventuell avbestilling. Hvis det er en risiko du er villig til å ta, er det rimelige priser.

Se mer om hotellet og bestill online her.

Ser du etter en morsom opplevelse i København? Sjekk ut guiden min til de beste Escape Rooms i København.

4. Cabinn Metro Hotel

Cabinn Metro Hotel københavn
  • Sted: Amager

I nærheten av Royal Arena finner du det arkitektoniske Cabinn Metro Hotel. Spesielt hvis du besøker København for en konsert eller et annet arrangement i Royal Arena, er dette hotellet det riktige valget.

Også, hvis du ønsker å bo i nærheten av København lufthavn, er det fornuftig å bo på Cabinn Metro Hotel, siden det er mindre enn 6 km fra flyplassen – men det er på en annen metrolinje, så det krever en endring eller en veldig kort taxitur til flyplassen.

Det er gratis Wi-Fi på hotellet, mulighet til å kjøpe frokost – og så bor barn gratis. Det finnes også et døgnåpent treningssenter som gjestene kan bruke.

Rommene er små, men de er smart innredet.

Det er et billig hotell i København hvor det er fornuftig å overnatte, men hvis du planlegger å tilbringe lengre tid på hotellrommet, kan det bli klaustrofobisk på de 9 m2.

Se mer om hotellet og bestill online her.

5. City Hotel Nebo

Nebo hotell vesterbro
Et av de billige hotellene i København med den beste beliggenheten
  • Sted: Vesterbro

Midt i hjertet av København – kun 5 minutters gange fra Tivoli – finner du City Hotel Nebo. Og med kun 5 minutters gange til Vesterport Station og 8 minutter til Rådhuspladsens T-banestasjon, har du en veldig god beliggenhet når det gjelder transport til alle Københavns mange attraksjoner.

Hotellet har fine rom i ulike størrelser med plass til 1-4 personer, avhengig av behov. Det er en mulighet til å bo billig sentralt i København – selv om flere av dere reiser sammen.

Det er mulighet for å kjøpe frokost på hotellet, og så er det vaskeri og sykkelutleie, så det er lett å være en reisende på budsjett.

Se mer om hotellet og bestill online her.

Gleder du deg til å prøve danske Smørrebrød i København?

6. Copenhagen Go Hotel

Copenhagen go hotell
  • Sted: Tårnby

Copenhagen Go Hotel er et moderne og minimalistisk hotell som ligger i Tårnby, like ved flyplassen. Hotellet tilbyr svært billig overnatting og får gode anmeldelser.

Beliggenheten er perfekt for de som leter etter et hotell i forbindelse med flyplasstransport til eller fra København lufthavn – eller de som ønsker en billig overnatting i forbindelse med et arrangement i Royal Arena.

Det er mulig å kjøpe frokost på hotellet, barn kan overnatte gratis – og det er mulighet for å ta med kjæledyr i begrenset omfang.

Det er også mulig å kjøpe snacks og grunnleggende dagligvarer, og det er trivelige fellesarealer i form av hage, terrasse og innendørs TV-stue.

Se mer om hotellet og bestill online her.

7. Go Hotel City

billig hotell københavn Go Hotel
  • Sted: Amager

Go Hotel City er et nydelig moderne hotell som ligger på Amager. Når det gjelder attraksjoner, shoppingmuligheter og byliv, er det en utmerket beliggenhet, og offentlig transport er også tilgjengelig fra hotellet.

Hotellet, som har 140 rom, er fordelt på enkeltrom, dobbeltrom og leiligheter i ulike størrelser.

Enten du reiser alene eller som en gruppe, et par eller en barnefamilie, er det mulig å finne et passende rom.

Det meste av utleveringen er kuttet på dette hotellet, og det er ikke mange fancy fasiliteter.

På den annen side er det fine rom til en overkommelig pris med god beliggenhet i København – og mulighet til å kjøpe frokost.

Se mer om hotellet og bestill online her.

8. Go Hotel Saga

go hotell saga
  • Sted: Vesterbro

Til tross for et litt eldre bygg og relativt små rom, får Go Hotel Saga gode anmeldelser – kanskje på grunn av den tilsvarende lave prisen og den gode geografiske beliggenheten.

Rommene er fine og moderne i interiøret, og det er både økonomirom med felles bad til svært gunstige priser, standardrom og grupperom.

Det tar ikke mer enn 6 minutter å gå til Tivoli, og offentlig transport er tilgjengelig fra København sentralstasjon et par minutter fra hotellrommet ditt.

Med andre ord: dette hotellet ligger veldig bra til i sentrum av København.

Det er også en bar på hotellet, og det er også mulig å kjøpe frokost.

Se mer om hotellet og bestill online her.

Tenker du på å reise ut av København for å utforske mer av Danmark? Sjekk ut min guide til den beste glampingen i Danmark.

9. Hotel Christian IV

billig hotell københavn city
  • Sted: Sentrum (Indre By)

Hotel Christian IV er – i motsetning til mange andre hoteller i guiden – et mindre, familiedrevet hotell med kun 42 rom. Det ligger i den historiske delen av København med lett tilgang til transport og alle de kjente severdighetene.

Rommene er fordelt på enkelt- og dobbeltrom i kategoriene Basic og Classic, hvor Basic er det billigste valget. Rommene er pent og klassisk innredet med gratis Wi-Fi, og gratis te og kaffe er alltid inkludert i oppholdet.

Det er mulig å få hjelp til gode gang- og sykkelruter på hotellet, som også tilbyr sykkelutleie.

Se mer om hotellet og bestill online her.

10. Zleep Hotel Copenhagen Arena

hotell Zleep København
  • Sted: Ørestad

Med kun 300 meter fra Royal Arena er dette hotellet perfekt hvis du skal til København for å oppleve en konsert eller andre attraksjoner.

Hotellet er et av de nyere i København, og hotellrommene er moderne, plettfrie og up-to-date i innredningen – og det er også fokus på komfort og velvære med 210 cm senger, treningsrom, økologisk frokost og gratis Wi-Fi.

Det er over 200 rom på hotellet, fordelt på dobbeltrom med dobbeltseng eller enkeltseng og familierom. Alle rommene finnes også i en handikapvennlig utgave.

Se mer om hotellet og bestill online her.

Det er også et Zleep Hotel rett ved flyplassen, så hvis du ønsker å bo i nærheten av København lufthavn anbefaler jeg å bestille på Zleep Hotel Copenhagen Airport.

Hotell eller vandrerhjem?

Selv om alle de ovennevnte hotellene har noen svært rimelige priser, kan det gjøres enda billigere! Bare se min oversikt over de beste og billigste vandrerhjemmene i København.

Den store forskjellen er muligheten for delt rom på herberger – og at det typisk er et miljø fokusert på å møte nye mennesker, noe fasilitetene på stedet som spillrom og felleskjøkken støtter.

Hvis du har spørsmål om de nevnte billige hotellene i København eller reisen din til Danmark generelt, vennligst kommenter nedenfor, så hjelper jeg gjerne.

FAQ om billige hoteller i København:

Hvor kan jeg bo billig i København sentrum?

I denne guiden anbefaler jeg 10 av de beste budsjettvennlige hotellene i København. For et billig hotell i sentrum anbefaler jeg Wakeup Copenhagen Borgergade, Go Hotel Saga og Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade.

Hva er sentrum av København?

Sentrum av København heter Indre By, som kan oversettes til indre by. Området går fra Rådhusplassen til Nyhavn, en av våre mest kjente attraksjoner.

Legg igjen en kommentar