Hoteller med basseng i København – de 8 bedste pool-hoteller i KBH 🏊🏻

Ikke bare de sørligste landene i Europa tilbyr hoteller med basseng. København har flere gode hoteller med basseng, hvorav mange er innendørs. Her har jeg samlet de åtte beste for deg i denne guiden.

Hotellene med basseng nedenfor er spredt over flere geografiske områder i København og spenner fra standard hotellrom til hotellleiligheter og et enkelt luksusvandrerhjem.

La oss dykke ned i guiden til de beste hotellene i København med basseng.

1. Villa Copenhagen – luksushotell med basseng på taket ⭐️

Villa Copenhagen hotell med basseng

Det er ikke mange femstjerners hoteller i Danmark, men Villa Copenhagen er et av dem. Selve vurderingen vitner om et luksushotell i toppklasse, og anmeldelsene stemmer.

Hotellet ligger godt til i hjertet av København, nær Tivoli og sentralstasjonen.

Det er kort vei til Københavns hovedattraksjoner, transportmuligheter og mange spise- og shoppingmuligheter rett rundt hjørnet.

lux hotell Villa Copenhagen

Hele hotellet er innredet i en lys, moderne og skandinavisk stil, og alle rommene er lydisolerte, noe som garanterer en god natts søvn.

Hotellet tilbyr en rekke utmerkede fasiliteter, som et stort svømmebasseng på taket, badstue, takterrasse med bar, treningsfasiliteter, frokostrestaurant og hage.

Alle rommene er av høyere standard, så hvis du leter etter rimelige rom, finnes det bedre steder å bo i København. Imidlertid er det et godt utvalg av vakre suiter og deluxe-rom.

Se flere bilder og bestill online her.

Les også min omfattende guide til hvor man bør bo i København, hvor jeg dykker inn i de forskjellige områdene av byen.

Villa Copenhagen er imidlertid et utmerket valg når det gjelder beliggenhet, som er helt topp.

2. Nimb Hotel – bo i Tivoli med basseng på taket ⭐️

Nimb hotell med basseng


Nimb Hotel er et av de beste hotellene med basseng i København. Hotellet har en 5-stjerners rangering og gode anmeldelser.

Bygningen ser kongelig ut, og eksteriør- og interiørdetaljene er omhyggelige.

Nimb hotell i tivoli

Hotellet har en av Københavns beste beliggenheter i Tivoli – ja, det er inne i den berømte fornøyelsesparken (min nummer #1 ting å gjøre i København).

Du kan nyte en vakker utsikt over hele Tivoli fra det herlige bassenget på taket.

På Nimb Hotel vil du bo i hjertet av København med enkel tilgang til alle attraksjonene, nattelivet, shoppingen og restaurantene.

Hotellet tilbyr et godt utvalg av luksuriøse rom og leiligheter.

Nimb lux hotell i København

Dette gjenspeiles i deres størrelse og valg av interiør. Hvis du leter etter en allsidig velværeopplevelse, er Nimb Hotel et utmerket valg, og du kan til og med ta med kjæledyret ditt i utvalgte rom.

Det er fem restauranter på hotellet, samt trenings- og spafasiliteter. Det finnes også et utendørsbasseng, som kun er åpent i sesongen.

Se flere bilder og bestill online her.

3. Manon Les Suites – mest instagrammerbare bassenghotellet i CPH 🌴

Lux hotell Manon Les Suites

Manon Les Suites er et slående hotell som på en unik måte blander urban dansk design med en Bali-aktig atmosfære.

Dens enestående funksjon er et tropisk innendørsbasseng som frakter deg til en rolig balinesisk oase i hjertet av København.

Indendørs basseng København hotell

Bassenget, som ligger i en frodig gårdsplass under et glasstak, tilbyr et utsøkt sted å slappe av etter sightseeing.

Hotellet har en praktisk beliggenhet i sentrum av byen, nær innsjøene, et populært sted for løping. Det er også omgitt av Michelin-stjernerestauranter, noe som gjør det til en matelskers drøm.

Se flere bilder og bestill online her.

4. Adina Apartment – innendørsbasseng

Adina apartments med innendørsbasseng


Hvis du foretrekker mer plass, eller hvis du skal være borte i mer enn noen dager, er en hotellleilighet et godt alternativ til et hotellrom.

I nærheten av Langelinie og Den Lille Havfrue ligger Adina Apartment Hotel Copenhagen, som tilbyr romslige luksushotellleiligheter, lyse og innbydende fellesarealer og et innendørsbasseng.

Adina Apartments København

Alle leilighetene er innredet for å være komfortable for både kortere og lengre opphold.

Dette betyr blant annet at det er stekeovn, kjøl/frys, oppvaskmaskin og vaskemaskin i leilighetene, som også tilbyr førsteklasses sengetøy og gratis toalettartikler – og noen leiligheter har badekar.

Det er en restaurant med internasjonale retter på menyen, og frokost er tilgjengelig for oppholdet. Du kan også leie sykler for turen rundt i den danske hovedstaden.

Offentlig transport er lett tilgjengelig hvis du ønsker å komme deg rundt i byen. Busser er bare et lite stykke unna, og Nordhavn stasjon ligger ca. 10 minutter fra hotellet.

Se flere bilder og bestill online her.

Leter du etter noen morsomme ting å gjøre i København? Sjekk ut de beste rømningsrommene i København!

5. Tivoli Hotel – innendørsbasseng

Tivoli Hotel innendørsbasseng

Tivoli Hotel er en opplevelse i seg selv. Her er det fokus på arkitektoniske detaljer og unik innredning, som er forskjellig i alle rom.

Det er ingen feil i komfort heller, med blant annet førsteklasses sengetøy, minibar og gratis toalettartikler.

Bassenget på Tivoli Hotel er innendørs, med god plass til en god svømmetur.

Tivoli Hotell i københavn

Samlet sett er det gjort noe med fellesarealene, som inkluderer flere lobbyer, loungeområder, barer, fire restauranter, terrasser, en gårdsplass, treningsfasiliteter, et lekerom for barn, en lounge og møtefasiliteter.

Alle rommene er stilfullt innredet, med fokus på god kvalitet. Det er et godt utvalg av standard dobbeltrom, suiter, executive dobbeltrom og familierom, og frokost er tilgjengelig for kjøp.

Se flere bilder og bestill online her.

  • Bare så du vet, ligger ikke Tivoli Hotel i Tivoli. Det ligger rundt 15 minutters gange fra selve Tivoli.

6. Charlottehaven – innendørsbasseng

Charlottehaven basseng

På Østerbro finner du det anerkjente hotellet Charlottehaven, som tilbyr svært romslige ferieleiligheter laget med lyse og naturlige materialer.

Som et av de få hotellene i København med basseng, kan du til og med ta med kjæledyret ditt hit.

Ikke bare er det god plass å streife rundt i, men både leilighetene og hotellet generelt tilbyr alle bekvemmeligheter du trenger.

  • Leilighetene har blant annet stekeovn, oppvaskmaskin, og balkong.
Charlottehaven utsikt

I tillegg kan du nyte et stort innendørsbasseng, koselige terrasser, gårdsmiljøer, et stort utendørs lekeområde for barn, og treningsfasiliteter med en kort heistur.

Leilighetene er fordelt på to ulike lokasjoner og konsepter; The Garden, som tilbyr koselige og komfortable (familie)leiligheter, og The Tower, som tilbyr luksusleiligheter med 180 graders utsikt og møbler i dansk design.

Begge typer leiligheter finnes i ulike størrelser og prisklasser.

Se flere bilder og bestill online her.

7. Park Inn by Radisson Copenhagen Airport – innendørsbasseng

Park inn København Basseng


Hvis du ikke trenger overdreven luksus, men ønsker et anstendig hotell å bo på mens du er i København, er Park Inn by Radisson Copenhagen Airport et godt valg, spesielt hvis du planlegger å fly til eller fra CPH Airport før eller etter oppholdet .

Hotellet tilbyr standardrom med klassisk innredning og lydisolering, et stort innendørs bassengområde og et treningssenter. Det er også mulig å kjøpe frokost i restauranten, og hotellet er kjæledyrvennlig.

Prisene er svært rimelige. Hotellet ligger på Amager, kun en 5-minutters kjøretur fra flyplassen.

Park inn Radisson

Du kan enkelt besøke Amager Strandpark (den beste stranden i København) og Den Blå Planet, mindre enn 5 minutters kjøring fra hotellet. Det er også bare en 15-minutters kjøretur til København sentrum.

Park Inn by Radisson Copenhagen Airport er en utmerket mulighet til å bo rimelig og praktisk innen kort avstand til alt Danmarks hovedstad tilbyr angående attraksjoner, restauranter, shopping og natteliv.

  • Du må imidlertid ta t-banen i 10 minutter til Christianshavn eller Kongens Nytorv før du er i byens hjerte.


Se flere bilder og bestill online her.

Dette er et av de billigere hotellene i København med basseng. Du kan også sjekke ut min dedikerte guide for å se flere billige hoteller i København.

Nå, det var de beste bassenghotellene i København – og før jeg går videre til et luksuriøst vandrerhjem med basseng – vil jeg nevne et annet flott alternativ. Dette krever at du enten leier en bil eller tar toget ca. 50 minutter nordover til Helsingør.

I Helsingør finner du et av de beste spahotellene i Danmark, Marienlyst Strandhotel. Jeg vet at dette ikke er et bassenghotell i København, men det er ganske nært og verdt turen hvis du har et par dager å tilbringe i Danmark.

8. Steel House Copenhagen – luksuriøst vandrerhjem med innendørsbasseng

Stell house hostell bbasseng


Selv om Steel House Copenhagen teknisk sett ikke er et hotell, men et luksusherberge, bør det fortsatt være på listen. Dette vandrerhjemmet skiller seg fra et klassisk vandrerhjem da det er en betydelig oppgradert versjon.

Du kan velge mellom delte og private rom, hvor komforten og kvaliteten er sammenlignbar med hotellstandarder.

Hvis du leter etter billige vandrerhjem, har jeg en guide til Københavns beste vandrerhjem.

Noe unikt med dette vandrerhjemmet er at det kun er for voksne.

Det er ikke fokus på fester, men heller på et komfortabelt opphold med alle nødvendige fasiliteter, inkludert gode muligheter til å jobbe eksternt.

Stell house rom

Vandrerhjemmet har utmerkede fellesarealer, et innendørsbasseng, en bar, en kafé, et lekeområde og treningsfasiliteter.

Beliggenheten og utsikten er også flott, med kort vei til Københavns byliv, shoppingmuligheter, spisesteder, og alle byens severdigheter kan lett nås med offentlig transport eller sykkel.

Se flere bilder og bestill online her.

Jeg håper denne guiden hjelper deg med å finne et nydelig hotell med basseng for ditt opphold i København.

København

København har mye å tilby, og du kan enkelt bruke en uke eller mer på å oppleve det, enten du er interessert i kultur, historie eller morsomme opplevelser.

I tillegg til Tivoli og Den lille havfrue byr byen også på flere slott, kanalcruise, fargerike Nyhavn, matmarkeder (sjekk innlegget mitt om det beste smørrebrødet i København), og massevis av shoppingmuligheter.

Du kan også sjekke ut min guide til de beste severdighetene og tingene å gjøre i København.

Ofte stilte spørsmål:

Hva er det beste hotellet med basseng i København?

Det mest luksuriøse hotellet med basseng i København er 5-stjerners Nimb Hotel. Nimb Hotel har et vakkert utendørsbasseng på taket og ligger i Tivoli, noe som gjør det til den beste beliggenheten i København.

Hvor mye koster hoteller med basseng i København?

Det billigste hotellet i denne guiden koster ca NOK 1400. Jeg nevner imidlertid også et luksusherberge med innendørsbasseng og flere andre hoteller i forskjellige prisklasser. Du bør regne med å betale minst 2800 NOK for en natt på et av de gode hotellene med basseng i København. Så ja – København er dyrt, er jeg redd.

Finnes det noen bassenghoteller i København med utendørsbasseng?

Ja, men bare 2. Det mest luksuriøse er Nimb Hotel som ligger i Tivoli. Det andre alternativet er et annet 5-stjerners hotell kalt Villa Copenhagen. Resten av bassenghotellene nevnt i denne guiden har innendørsbassenger.

Legg igjen en kommentar